Kies je taal:

Amerika met kinderen: Buffalo

Vroeg in de ochtend vertrekken we weer vanuit Custer State Park, on the road voor onze Amerika met kinderen roadtrip.

We zijn op weg naar Yellowstone National Park, maar aangezien Yellowstone een flink eindje rijden is, overnachten we in Buffalo en Cody. Allebei ouderwetse western stadjes. We hebben deze nacht heeeeeerlijk geslapen, de kids beginnen te wennen aan de nieuwe tijd (8 uur vroeger) en ons ritme. Elke ochtend ontbijten we in de zon, daar kan ik wel aan wennen.

De rit naar Buffalo is ongeveer 3:30u. Ik blijf mij verbazen hoe vaak de kids achter elkaar Brandweerman Sam kunnen kijken op de Ipad. Het rijden is erg relaxt. Kev vindt het rijden in de camper fantastisch. Hij overweegt nu zelfs om buschauffeur te worden.

Rond de middag zijn we in Buffalo. We hebben weer een KOA camper, met een zwembadje, wat met deze temperaturen ook echt geen overbodige luxe is. We nemen een heerlijke plons in het (achteraf wel heel erg koude) water. Na de plons gaan we nog even de stad in. Het voelt alsof ik rondloop in een wild west film. Elk moment verwacht ik indianen, cowboys en Lucky Luke! In Buffalo staat nog een hotel uit de tijd van de cowboys: Occidental Hotel. We mogen even binnen kijken. Wauw!! De hele inrichting is authentiek, we dwalen door het pand en wanneer we bij de saloon komen zitten er zelfs mannen met cowboyhoeden aan de bar, dat maakt onze wild west experience compleet. Floris is helemaal onder de indruk. Hij zingt alleen maar liedjes over cowboys en indianen en kan nergens anders meer over praten.

Na een lekkere American BBQ met steak en bier komt, er weer een einde aan deze mooie dag, morgen gaan we verder on tour in Amerika met kinderen. Dan rijden we door naar Cody, de stad die bekend staat om de rodeo. We blijven nog even in de wild west sferen.

Tips & Tricks Amerika met kinderen

Reserveer in Buffalo de KOA camping, ze hebben een speeltuin en zwembad, ideaal voor kids

Bezoek het Occidental Hotel, de kids voelen zich direct onderdeel van een wild west film

Rijd vanuit South Dakota niet in 1x naar Yellowstone als je met jonge kids reist. De rit is zeker een uur of 7,5 (tot je op de camping bent in Yellowstone)

Kids Love Travel: Amerika met kinderen

Occidental Hotel Buffalo

Kids Love Travel: Amerika met kinderen, buffalo

Cowboy aan de bar van de saloon

Kids Love Travel: Amerika met kinderen, buffalo

Receptie Occidental Hotel

Kids Love Travel: Amerika met kinderen, buffalo

Receptie Occidental Hotel

Kids Love Travel: Amerika met kinderen, buffalo

Hoofdstraat Buffalo

Kids Love Travel: Amerika met kinderen

Saloon

Kids Love Travel: Amerika met kinderen, buffalo, Sigg

Er moet wel gedronken worden als het zo heet is!

Volg ons op:

Advertentie:

Travel tips & tricks in je mail?

Boek nu je volgende vakantie:

Lees ook deze artikelen:

Advertentie:

Geverifieerd door MonsterInsights