Kies je taal:

Review Bilderberg Europa Hotel Scheveningen

Wij houden van het strand en de zee, daarom wonen we ook in Zandvoort. Vroeger, toen ik nog in Brabant woonde, gingen onze dagjes strand altijd naar Scheveningen. Ik was altijd erg onder de indruk van de pier en de lange boulevard met de vele winkeltjes. Nu ga ik met mijn eigen kids (en vooruit Kev mag ook mee) een weekend naar Scheveningen. We slapen in Bilderberg Europa Hotel, het is net gemoderniseerd en gerestyled. Wat wij van dit hotel vinden lees je in deze review Bilderberg Europa Hotel Scheveningen.

Review Bilderberg Europa Hotel

Locatie

Het hotel ligt enorm centraal. Je steekt alleen de straat over en je staat midden op de boulevard. Alles wat je zoekt voor een weekendje weg vind je dan ook op loopafstand: strand, zee, strandtentjes, restaurants, bars, allerlei entertainment en winkels. Bilderberg Europa Hotel is wat betreft locatie een perfecte uitvalsbasis voor een weekend Scheveningen.

Het hotel

Door de recente verbouwingen ziet het hotel er modern uit en is het van alle gemakken voorzien. Bilderberg Europa Hotel heeft 5 verdiepingen en telt 178 kamers, waarvan een groot deel zeezicht heeft. Het nieuwe design is strak, maar toch heel warm en luxe. Onder het hotel is een parkeergarage. Erg fijn, want op een warme dag kan je auto parkeren in Scheveningen een flinke uitdaging zijn.

Onze kamer

Wij slapen in kamer 502 en 504, dit zijn kamers met een tussendeur. Zo hebben de kinderen wel een eigen slaap- en badkamer maar zijn ze toch erg dichtbij. Onze deluxe kamer (504) is ruim en licht met veel ramen en een balkon met uitzicht over de zee, het duingebied en Scheveningen. Ook staat er een zitje,  koffie apparaat en een waterkoker, zodat je ’s ochtends rustig in bed wakker kan worden en kan genieten van het uitzicht met een koffietje in je hand. Het bed is lekker groot en slaapt heerlijk. Ook de badkamer is ruim en heeft een grote inloopdouche. Alle haar- en huidverzorgingsproducten zijn van Rituals, daar word ik altijd extra blij van.

Faciliteiten

Bilderberg Europa Hotel  heeft direct naast de entree een gezellige (cocktail-)bar, waar de lekkerste cocktails geshaked worden en waar je uiteraard ook kan genieten van een biertje, wijntje of frisje. Aan de andere kant naast de entree vind je het restaurant. Hier wordt in de ochtend een uitgebreid ontbijt buffet geserveerd (met pannenkoeken voor de kids) en ’s avonds kan je hier dineren.

 

 

Kindvriendelijkheid

Voor mijn gevoel zijn alle hotels van Bilderberg erg kindvriendelijk en dat blijkt ook bij dit hotel het geval te zijn. Europa Hotel Scheveningen is een aanrader wanneer je Scheveningen met kinderen bezoekt. Er zijn familiekamers met een tussendeur te boeken en er kan ook een kinderbedje op de kamer geplaatst worden. Wanneer je met (jonge) kinderen reist zou er zo maar eens een verrassing op de kamer kunnen liggen voor de kids, want Billy Backpack (de mascotte van Bilderberg Hotels) slaapt waarschijnlijk ook in het hotel! Ook heeft het hotel een specifiek “kids for free” arrangement waarbij kinderen gratis overnachten en ontbijten. En wil je een avondje weg zonder kids? Dan kan je via de oppasservice in het hotel een oppas regelen.

Overal Review Bilderberg Europa Hotel Scheveningen

Wanneer je een weekendje van Scheveningen wilt genieten met (of zonder) de kinderen, dan is Bilderberg Europa Hotel Scheveningen echt een aanrader. Het hotel ligt super centraal en is een hele fijne (kindvriendelijke) thuisbasis om Scheveningen te verkennen.

 

Locatie                                       ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

 

Kamer                                        ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

 

Faciliteiten                                 ♥ ♥ ♥ ♥

 

Kindvriendelijkheid                  ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

 

Overall                                       ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

Vind je dit artikel "Review Bilderberg Europa Hotel Scheveningen"leuk? Dan vind je deze artikelen waarschijnlijk ook leuk:

Volg ons op:

Advertentie:

Travel tips & tricks in je mail?

Boek nu je volgende vakantie:

Lees ook deze artikelen:

Advertentie:

Geverifieerd door MonsterInsights